Les Boucheries Et Charcuteries Artisanales J. Vanderbyse (NV)
Actief
Ondernemingsnummer
BE 0424.656.397
Adres
Rue Joseph Dethier 34/B
4340
Awans
Oprichting
26-09-1983
Hoofdactiviteit
Detailhandel in vlees en vleesproducten in gespecialiseerde winkels, m.u.v. vlees van wild en van gevogelte
Crisis weerbaarheid van Les Boucheries Et Charcuteries Artisanales J. Vanderbyse
Welke bedrijven zijn het best gewapend tegen de huidige economische tendensen en de energiecrisis?
Lees meerFinanciële gegevens van Les Boucheries Et Charcuteries Artisanales J. Vanderbyse
Publicaties Belgisch Staatsblad van Les Boucheries Et Charcuteries Artisanales J. Vanderbyse
Veelgestelde vragen
Wat is het btw-nummer van Les Boucheries Et Charcuteries Artisanales J. Vanderbyse?
Het btw-nummer van Les Boucheries Et Charcuteries Artisanales J. Vanderbyse is BE0424656397.
Wanneer werd Les Boucheries Et Charcuteries Artisanales J. Vanderbyse opgericht?
Les Boucheries Et Charcuteries Artisanales J. Vanderbyse werd opgericht op 26-09-1983.
Wat is het adres van Les Boucheries Et Charcuteries Artisanales J. Vanderbyse?
De huidige maatschappelijke zetel van Les Boucheries Et Charcuteries Artisanales J. Vanderbyse is Rue Joseph Dethier 34/B, 4340 Awans.
Wanneer heeft Les Boucheries Et Charcuteries Artisanales J. Vanderbyse voor het laatst een jaarrekening neergelegd?
De meest recente jaarrekening van Les Boucheries Et Charcuteries Artisanales J. Vanderbyse werd neergelegd op 11-10-2024. Je kan deze hier raadplegen.
Hoeveel werknemers heeft Les Boucheries Et Charcuteries Artisanales J. Vanderbyse?
Er werken 19,3 FTE's bij Les Boucheries Et Charcuteries Artisanales J. Vanderbyse volgens de personeelscijfers in de meest recente jaarrekening.
Wat is de jaarlijkse omzet van Les Boucheries Et Charcuteries Artisanales J. Vanderbyse?
Bij de meest recente neerlegging van de jaarrekening publiceerde Les Boucheries Et Charcuteries Artisanales J. Vanderbyse geen omzetcijfers. De brutomarge van Les Boucheries Et Charcuteries Artisanales J. Vanderbyse is € 708.753,13.