Informatie over 't Schipperke
Mijn gegevens
*
*
*
Geen waarschuwingen voor deze onderneming
{{translate('company_activity_bron_' + bron)}}
NACE Omschrijving
{{activiteit.code}} {{activiteit.description}}
Bedrijfsinformatie
Status
Actief
Ondernemingsnummer
BE0429.474.626
Btw-plicht
Ja
Oprichting
11-09-1986
Laatste balansjaar
2023
Bedrijfsgrootte
Micro 4,8 FTE
Commerciële naam
Brasserie Sapore
Hoofdactiviteit
Activiteiten van eetgelegenheden met volledige bediening
Gezondheidsbarometer
Kredietlimiet
Detailpage

Zoek je meer informatie over dit bedrijf?

  • Raadpleeg de gezondheid in een oogopslag

  • Kies voor snelle inzichten of granulaire details

  • Krijg updates van belangrijke ontwikkelingen

7 dagen gratis proefperiode, geen kredietkaart vereist.

Financiële gegevens van 't Schipperke

{{translate("download")}}

Publicaties Belgisch Staatsblad van 't Schipperke

Datum Publicatie
08-07-2024 Ontslagnemingen - Benoemingen
07-12-2023 Statuten (Vertaling, Coördinatie, Overige Wijzigingen, …) - Wijziging Juridische Vorm - Ontslagnemingen - Benoemingen
29-12-2021 Ontslagnemingen - Benoemingen
06-04-2020 Ontslagnemingen - Benoemingen - Wijziging Juridische Vorm
01-04-2019 Maatschappelijke Zetel

Veelgestelde vragen

Wat is het btw-nummer van 't Schipperke?
Het btw-nummer van 't Schipperke is BE0429474626.
Wanneer werd 't Schipperke opgericht?
't Schipperke werd opgericht op 11-09-1986.
Wat is het adres van 't Schipperke?
De huidige maatschappelijke zetel van 't Schipperke is Groot Hagelkruis 187, 2180 Antwerpen.
Wanneer heeft 't Schipperke voor het laatst een jaarrekening neergelegd?
De meest recente jaarrekening van 't Schipperke werd neergelegd op 18-07-2024. Je kan deze hier raadplegen.
Hoeveel werknemers heeft 't Schipperke?
Er werken 4,8 FTE's bij 't Schipperke volgens de personeelscijfers in de meest recente jaarrekening.
Wat is de jaarlijkse omzet van 't Schipperke?
Bij de meest recente neerlegging van de jaarrekening publiceerde 't Schipperke geen omzetcijfers. De brutomarge van 't Schipperke is € 205.930,02.