Informatie over Leg II Meer
Mijn gegevens
*
*
*
Geen waarschuwingen voor deze onderneming
{{translate('company_activity_bron_' + bron)}}
NACE Omschrijving
{{activiteit.code}} {{activiteit.description}}

Leg II Meer (BV)

Bedrijfsinformatie
Status
Actief
Ondernemingsnummer
BE0430.380.783
Btw-plicht
Ja
Oprichting
29-01-1987
Laatste balansjaar
2023
Bedrijfsgrootte
Middelgroot 0 FTE
Hoofdactiviteit
Verhuur en exploitatie van eigen of geleased niet-residentieel onroerend goed, exclusief terreinen
Gezondheidsbarometer
Kredietlimiet
Detailpage

Zoek je meer informatie over dit bedrijf?

  • Raadpleeg de gezondheid in een oogopslag

  • Kies voor snelle inzichten of granulaire details

  • Krijg updates van belangrijke ontwikkelingen

7 dagen gratis proefperiode, geen kredietkaart vereist.

Financiële gegevens van Leg II Meer

{{translate("download")}}

Publicaties Belgisch Staatsblad van Leg II Meer

Datum Publicatie
23-07-2024 Kapitaal - Aandelen
25-08-2023 Statuten (Vertaling, Coördinatie, Overige Wijzigingen, …) - Wijziging Juridische Vorm - Ontslagnemingen - Benoemingen - Algemene vergadering
26-05-2023 Ontslagnemingen - Benoemingen
13-07-2022 Ontslagnemingen - Benoemingen
17-11-2021 Ontslagnemingen, Benoemingen (FR)

Veelgestelde vragen

Wat is het btw-nummer van Leg II Meer?
Het btw-nummer van Leg II Meer is BE0430380783.
Wanneer werd Leg II Meer opgericht?
Leg II Meer werd opgericht op 29-01-1987.
Wat is het adres van Leg II Meer?
De huidige maatschappelijke zetel van Leg II Meer is Drukpersstraat 4, 1000 Brussel.
Wanneer heeft Leg II Meer voor het laatst een jaarrekening neergelegd?
De meest recente jaarrekening van Leg II Meer werd neergelegd op 04-07-2024. Je kan deze hier raadplegen.
Hoeveel werknemers heeft Leg II Meer?
Er zijn geen FTE's actief bij Leg II Meer of er was geen informatie over de personeelscijfers beschikbaar.
Wat is de jaarlijkse omzet van Leg II Meer?
Bij de meest recente neerlegging van de jaarrekening publiceerde Leg II Meer geen omzetcijfers. De brutomarge van Leg II Meer is € 1.119.269,63.