Boulangerie - Patisserie Nysten(NV)

BE 0441.155.901

Rue Wesphal 23,4000Liège
Opvolgen
Bedrijfsinformatie
Status
Actief
Ondernemingsnummer
BE0441.155.901
Btw-plicht
Nee
Oprichting
06-07-1990
Laatste balansjaar
2024
Bedrijfsgrootte
Micro 0 FTE
Hoofdactiviteit
Ambachtelijke vervaardiging van brood en van vers banketbakkerswerk
Gezondheidsbarometer
Barometer background
Kredietlimiet
Detailpage

Zoek je meer informatie over dit bedrijf?

  • Raadpleeg de gezondheid in een oogopslag

  • Kies voor snelle inzichten of granulaire details

  • Krijg updates van belangrijke ontwikkelingen

7 dagen gratis proefperiode, geen kredietkaart vereist.

Financiële gegevens van Boulangerie - Patisserie Nysten

2024202320222021
Winst/Verlies
€ -9.449-23%€ -7.70136%€ -12.113-31%€ -9.225
Eigen vermogen
€ -71.112-15%€ -61.664-14%€ -53.963-29%€ -41.851
Brutomarge
€ -1.6200%€ -1.62662%€ -4.253-218%€ -1.336

Publicaties Belgisch Staatsblad van Boulangerie - Patisserie Nysten

Veelgestelde vragen

Wat is het ondernemingsnummer van Boulangerie - Patisserie Nysten
Het ondernemingsnummer van Boulangerie - Patisserie Nysten is BE0441155901.
Wanneer werd Boulangerie - Patisserie Nysten opgericht?
Boulangerie - Patisserie Nysten werd opgericht op 06-07-1990.
Wat is het adres van Boulangerie - Patisserie Nysten?
De huidige maatschappelijke zetel van Boulangerie - Patisserie Nysten is Rue Wesphal 23, 4000 Liège.
Wanneer heeft Boulangerie - Patisserie Nysten voor het laatst een jaarrekening neergelegd?
De meest recente jaarrekening van Boulangerie - Patisserie Nysten werd neergelegd op 18-03-2025. Je kan deze hier raadplegen.
Hoeveel werknemers heeft Boulangerie - Patisserie Nysten?
Er zijn geen FTE's actief bij Boulangerie - Patisserie Nysten of er was geen informatie over de personeelscijfers beschikbaar.
Wat is de jaarlijkse omzet van Boulangerie - Patisserie Nysten?
Bij de meest recente neerlegging van de jaarrekening publiceerde Boulangerie - Patisserie Nysten geen omzetcijfers. De brutomarge van Boulangerie - Patisserie Nysten is € -1.619,28.