Informatie over General Food
Mijn gegevens
*
*
*
{{translate('company_activity_bron_' + bron)}}
NACE Omschrijving
{{activiteit.code}} {{activiteit.description}}
Bedrijfsinformatie
Status
Actief
Ondernemingsnummer
BE0449.089.709
Btw-plicht
Ja
Oprichting
12-01-1993
Laatste balansjaar
2023
Bedrijfsgrootte
Micro 0 FTE
Hoofdactiviteit
Niet-gespecialiseerde detailhandel waarbij voedings- en genotmiddelen overheersen
Gezondheidsbarometer
Kredietlimiet
Detailpage

Zoek je meer informatie over dit bedrijf?

  • Raadpleeg de gezondheid in een oogopslag

  • Kies voor snelle inzichten of granulaire details

  • Krijg updates van belangrijke ontwikkelingen

7 dagen gratis proefperiode, geen kredietkaart vereist.

Financiële gegevens van General Food

{{translate("download")}}

Publicaties Belgisch Staatsblad van General Food

Datum Publicatie
01-12-2023 Statuten (Vertaling, Coördinatie, Overige Wijzigingen, …) - Wijziging Juridische Vorm - Ontslagnemingen, Benoemingen (FR)
04-05-2017 Kapitaal, Aandelen - Ontslagnemingen, Benoemingen (FR)
16-09-2016 Kapitaal, Aandelen - Ontslagnemingen, Benoemingen (FR)
16-03-2001 Wijziging(en) Statuten Omvorming Juridische Vorm (FR)
13-05-1999 Ontslagneming(en) Benoeming(en) (FR)

Veelgestelde vragen

Wat is het btw-nummer van General Food?
Het btw-nummer van General Food is BE0449089709.
Wanneer werd General Food opgericht?
General Food werd opgericht op 12-01-1993.
Wat is het adres van General Food?
De huidige maatschappelijke zetel van General Food is Josaphatstraat 71, 1030 Schaarbeek.
Wanneer heeft General Food voor het laatst een jaarrekening neergelegd?
De meest recente jaarrekening van General Food werd neergelegd op 21-11-2024. Je kan deze hier raadplegen.
Hoeveel werknemers heeft General Food?
Er zijn geen FTE's actief bij General Food of er was geen informatie over de personeelscijfers beschikbaar.
Wat is de jaarlijkse omzet van General Food?
Bij de meest recente neerlegging van de jaarrekening publiceerde General Food geen omzetcijfers. De brutomarge van General Food is € 2.977,86.