Informatie over The Harbour Business Center
Mijn gegevens
*
*
*
{{translate('company_activity_bron_' + bron)}}
NACE Omschrijving
{{activiteit.code}} {{activiteit.description}}

The Harbour Business Center (BV)

Bedrijfsinformatie
Status
Actief
Ondernemingsnummer
BE0788.552.590
Btw-plicht
Ja
Oprichting
13-07-2022
Laatste balansjaar
2023
Bedrijfsgrootte
Klein 0 FTE
Commerciële naam
The harbour
Hoofdactiviteit
Organisatie van congressen en beurzen
Gezondheidsbarometer
Kredietlimiet
Detailpage

Zoek je meer informatie over dit bedrijf?

  • Raadpleeg de gezondheid in een oogopslag

  • Kies voor snelle inzichten of granulaire details

  • Krijg updates van belangrijke ontwikkelingen

7 dagen gratis proefperiode, geen kredietkaart vereist.

Financiële gegevens van The Harbour Business Center

{{translate("download")}}

Publicaties Belgisch Staatsblad van The Harbour Business Center

Datum Publicatie
25-09-2024 Ontslagnemingen - Benoemingen
15-07-2022 Rubriek Oprichting (Nieuwe Rechtspersoon, Opening Bijkantoor, enz...)

Veelgestelde vragen

Wat is het btw-nummer van The Harbour Business Center?
Het btw-nummer van The Harbour Business Center is BE0788552590.
Wanneer werd The Harbour Business Center opgericht?
The Harbour Business Center werd opgericht op 13-07-2022.
Wat is het adres van The Harbour Business Center?
De huidige maatschappelijke zetel van The Harbour Business Center is Port Arthurlaan 11, 9000 Gent.
Wanneer heeft The Harbour Business Center voor het laatst een jaarrekening neergelegd?
De meest recente jaarrekening van The Harbour Business Center werd neergelegd op 13-06-2024. Je kan deze hier raadplegen.
Hoeveel werknemers heeft The Harbour Business Center?
Er zijn geen FTE's actief bij The Harbour Business Center of er was geen informatie over de personeelscijfers beschikbaar.
Wat is de jaarlijkse omzet van The Harbour Business Center?
Bij de meest recente neerlegging van de jaarrekening publiceerde The Harbour Business Center geen omzetcijfers. De brutomarge van The Harbour Business Center is € 60.032,33.