Informatie over Halle Des Abattoirs
Mijn gegevens
*
*
*
Geen waarschuwingen voor deze onderneming
{{translate('company_activity_bron_' + bron)}}
NACE Omschrijving
{{activiteit.code}} {{activiteit.description}}

Halle Des Abattoirs (BV)

Bedrijfsinformatie
Status
Actief
Ondernemingsnummer
BE0874.993.052
Btw-plicht
Ja
Oprichting
27-06-2005
Laatste balansjaar
2023
Bedrijfsgrootte
Micro 1,8 FTE
Commerciële naam
Halle des Abatoires
Hoofdactiviteit
Detailhandel in vlees en vleesproducten, m.u.v. vlees van wild en van gevogelte
Gezondheidsbarometer
Kredietlimiet
Detailpage

Zoek je meer informatie over dit bedrijf?

  • Raadpleeg de gezondheid in een oogopslag

  • Kies voor snelle inzichten of granulaire details

  • Krijg updates van belangrijke ontwikkelingen

7 dagen gratis proefperiode, geen kredietkaart vereist.

Financiële gegevens van Halle Des Abattoirs

{{translate("download")}}

Publicaties Belgisch Staatsblad van Halle Des Abattoirs

Datum Publicatie
23-08-2023 Statuten (Vertaling, Coördinatie, Overige Wijzigingen, …) - Wijziging Juridische Vorm - Ontslagnemingen, Benoemingen (FR)
19-07-2005 Oprichting (FR)

Veelgestelde vragen

Wat is het btw-nummer van Halle Des Abattoirs?
Het btw-nummer van Halle Des Abattoirs is BE0874993052.
Wanneer werd Halle Des Abattoirs opgericht?
Halle Des Abattoirs werd opgericht op 27-06-2005.
Wat is het adres van Halle Des Abattoirs?
De huidige maatschappelijke zetel van Halle Des Abattoirs is Ropsy Chaudronstraat 47, 1070 Anderlecht.
Wanneer heeft Halle Des Abattoirs voor het laatst een jaarrekening neergelegd?
De meest recente jaarrekening van Halle Des Abattoirs werd neergelegd op 04-01-2024. Je kan deze hier raadplegen.
Hoeveel werknemers heeft Halle Des Abattoirs?
Er werken 1,8 FTE's bij Halle Des Abattoirs volgens de personeelscijfers in de meest recente jaarrekening.
Wat is de jaarlijkse omzet van Halle Des Abattoirs?
Bij de meest recente neerlegging van de jaarrekening publiceerde Halle Des Abattoirs geen omzetcijfers. De brutomarge van Halle Des Abattoirs is € 156.324,05.